Tuesday, July 9, 2013

It`s my life

Hey viewers , multumesc ca imi urmariti pagina.
  Astazi ce pot sa va spun. Nu mereu iubesc weekend-urile, dar in mare parte da. Uneori chiar ma plictisesc sambata si duminica. Mereu spun ca sambata seara voi sta pana tarziu, a doua zi dimineata, dar rar reuses caci de la un timp sunt obosita.
 Bine, nu vroiam sa vobim de weekend ci de zilele de nastere. De unde stie acea persoana , nu conteaza cine , ca nu este nascut in bisect. aca eu in loc de 16 ani am 4? Mintea mea nu cred ca ar procesa asa ceva.
 Cred ca mereu , chiar mereu esti fericit cand implinesti un an.
  Te maturizezi! Dar oare noi asta ne-om dori?
  Cu cat inaintezi in ani apar mai multe responsabilitati. De exemplu: la un an o sa iti taie din mot plus o sa te puna sa alegi un obiect de pe tava. La 5 sau chiar4 ani o sa mergi la gradinita aproape in fiecare zi si o sa iti cari mereu ghiozdanelul. La 6-7 ani o sa mergi in clasa I . Nu te mai joci, acum incep adevaratele teme, sa invatam sa citim. La 10-11 ani mergi la gimnaziu , acolo apar mai multi profesori, mult mai multi profesori si mult mai multe teme. La 15 ani incepe adevarata viata de adolescent, liceul, noi colegi, ideea ca trebuie sa iti alegi liceul dar si ca la 14 ani iti faci buletinul , al doilea act de identitatea , la 18 ani il mai schimbi odata si te pregatesti de bacalaureat. Ba chiar poti da de carnetul de sofer. Dupa terminarea liceului incepe facultatea si viata incepe sa iti dea cat mai multe lovituri bune sau rele , pana cand ne-o da pe cea mai rece si puternica pedeapsa : MOARTEA
 Asa ca ar trebui sa ne traim viata , cat mai este ea , sa o pretuim si sa nu ne inchidem  in noi sa ramanem singuri ca nu a avut nici un rost sa raiesti.
   BELIEVE IN LIFE
Semnat,
Adolescenta ratacita

No comments:

Post a Comment