Monday, July 8, 2013

Duck lips

Hei, astazi ma plictisesc enorm, dar nu conteaza caci mai bine te plictisesti decat sa nu iti vezi capul de treburi. 
Un subiect bun pentru astazi ar putea fi....sa zicem felul in care unii oameni traiesc. Nu putem zice ca doar in Romania se pot intampla astfel de lucruri ci si in alte tari. Oameni sunt tratati dupa statutul lor , dupa banii pe cre ii au in cont sau dupa felul cum fac acei bani din cont. 

 De exemplu pitipoancele de Dorobanti. Nu oricare ci cele de la televizor. Lumea spune ca o fac pe proastele dar cred ca ar trebui sa ai si un pic de talent sa faci asta.
 As dori sa schimb subiectul asta ca daca ar trebui sa il deschid ar dura 3 zile si 3 nopti sa scriu si tot nu as termina.
 Mergand pe strada vedem in stanga , in dreapta oameni de tot felul. Fete imbracate sumar si baieti care isi intorc privirea spre ele. 
 Unor fete le place sa fie fluierate si sa se uite baietii la ele. Si nu numai unora, tuturor. Chiar daca ele spun ca sunt grosolani, ca nu se face asa ceva in sinea lor le creste inima. 
 Pentru a fi in atentia baietilor fetele se imbraca cat mai sumar sa isi arate formele , dar unele fete se simt complexate datorita felului in care arata. Ele se uita ca nu arata ca celelalte fete si din cauza aceasta se inchid in sine. Burta mare, vergeturile de pe picioare, celulita de pe solduri sau chiar si alunitele mari sunt motive ce obliga majoritatea fetelor sa apeleze la operatii estetice si sa nu se mai simta bine in pielea lor.
 Nu e bine asa! O sa devenim papusi umplute cu BOTOX.
Semnat,
Adolescenta ratacita 

No comments:

Post a Comment